## Schedule for Tuesday

Homecoming - HC Court announcement		
Period 1	8:10 - 8:50	(40min)
Period 2	8:55 - 9:35	(40min)
Period 3	9:40 - 10:20	(40min)
Period 4	10:25 - 11:08	(43min)
Lunch 11:08 - 12:05		
iLearn A	11:12 - 11:39	(27min)
iLearn B	11:43 - 12:10	(27min)
Period 5	12:15-12:55	(40min)
Period 6	1:00 - 1:40	(40min)
Period 7	1:45 - 2:25	(40min)
Period 8	2:30 - 3:10	(40min)
Announcement	3:10 - 3:23	(13min)